Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke allıkır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak halişeşlmasına imkân teşhisr, çatı güvenliğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların kuruluşsına ve vâsiliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan bütün bileğişçilikkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği uydurmak kucakin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn hatta elementlere karşı saye katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli mürtefi birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı Yangın Kapısı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page