Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseri 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Tamlanan bu hin dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını belirlemek dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yüzı düzen, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında elan uz anlaşılacaktır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde Yangın Kapısı binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları ekseriyetle mühür veya ahşap kabil yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci tasarruf etmek karınin özel olarak mesleklenir ve kapının dayanıklılığını esenlar.

Report this wiki page